Анкета

Как мислите да се отоплявате през наближаващата зима?

Уред за икономия на ел. ток

Отоплението на ток е предпочитано не заради ниските цени, а поради простата причина, че е най-неангажиращо, комфортно и чисто. Но това далеч не е достатъчно условие, за да бъде предпочетено от повечето потребители. И точно поради тази причина – да се увеличи удобството на приемлива цена, е създаден уредът за икономия на електрическия ток.

Устройството използва най-новата технология за управление на мощността при работата на електроуредите. Той оптимизира големината и напрежението на електричния ток в мрежата и по този начин намалява активната мощност, консумирана от електроуредите ви, без това да намалява тяхната ефективност, като допълнително с това удължава живота им.

Действието на уреда е на базата на стабилизиране на захранващото наппрежение, чрез акумулиране на енергия за период от 10 секунди. Това осигурява електрически товар с постоянно напрежение, като премахва пиковите моменти или спадове на напрежение, които често се появяват в мрежата ни.

Устройството е най-ефективно за уреди с електрически реотани, електрически печки с реотани, климатици.

Представете си колко бързо би се изплатило такова устройство, особено ако започне да се използва в самото начало на отоплителния сезон.

назад ...

Hiriko - сгъваем електрически автомобил тръгва в градовете през 2013 година

Революционна сгъваема кола, създадена в испанската провинция Баския обещава елегантно решение за намаляване на градския стрес, задръстванията и недостигащите паркоместа, както и намаляване на замърсяването от автомобилния трафик в градовете. „Hiriko“ (баската дума за градски) беше показана по-рано тази седмица в Брюксел. Вероятно по улиците на Европа „Hiriko“ (баската дума за градски) ще се появи още в началото на следващата година.

прочети повече ...

Кои държави промениха политиката си по отношение на атомната енергетика

Само за последните няколко години - време на финансови и бюджетни кризи и една тежка авария във Фукушима, няколко държави промениха политиката си по отношение на атомната енергетика. Други обаче продължават да я развиват.

В Европейския съюз делът на ядрената енергетика в общото производство на електричество е около 15%. 13 държави плюс още 4 извън съюза развиват ядрена енергетика. 13 от тях продължават да разчитат на мирния атом и нямат намерения да се отказват от атомните си централи.

прочети повече ...

АРХИВ

Август

Юли

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Търси в статии